Ferencváros

Andrezinho szerződést bontott, elhagyja Magyarországot

Sajtóhírek szerint szerződést bontott a brazil Andrezinho a Ferencváros csapatával, így a középpályás ingyen távozik az Üllői útról.

A brazil karmester kálváriája hosszú hónapok óta húzódott, ám a jelek szerint most pont került a dél-amerikai légiós ügyének a végére. Andrezinho elhagyja a Ferencvárost

A játékos elárulta, hogy a minap közös megegyezéssel felbontották még érvényben lévő szerződését az FTC vezetőségével, így hamarosan elhagyja Magyarországot. A zöld-fehér klub egyelőre még nem adott ki hivatalos közleményt az ügyről, de Andrezinho már a múlt héten elköszönt a szurkolóktól hivatalos Facebook-oldalán.

"A menedzserem azt mondta, hogy vannak megkereséseim Franciaországból, de valószínűleg csak a másodosztályba tudnék igazolni. Legszívesebben azonban hazatérnék Brazíliába, annyi mindenesetre egészen bizonyos, hogy Magyarországon nem maradok - mondta az nb1.hu-nak Andrezinho.

A ferencvárosiak 10-ese már a nyáron összetűzésbe került a vezetőkkel, a hírek szerint azért, mert nem volt hajlandó aláírni csökkentett fizetést tartalmazó és hosszabb távú szerződését. Az eset után a brazil kegyvesztetté vált, hosszú hetekig nem lépett pályára, majd októberben a Ligakupa valamint a második csapat találkozóin újra láthatták őt a szurkolók.