Manchester City

Senki sem tudja, merre jár Carlos Tévez

megosztom

A Manchester City argentin játékosa hétfőn utazott haza Argentínába családjához, azóta semmit nem tud róla a klubja.

Carlos Tévez hazautazott

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester City labdarúgója, Carlos Tévez hétfőn hazautazott Argentínába klubja engedélye nélkül.

„A családját látogatja meg. Amikor a City felfüggesztette, hazarepült, most pedig ismét visszautazott. Nem igazán tudok mást mondani, amíg nem tér vissza Angliába" - mondta az esettel kapcsolatban Paul McCarthy, Tévez kommunikációs tanácsadója.

A Citynél viszont azóta sem tudnak az argentinről, aki nyilván minél hosszabbra nyújtaná a vakációt szülőhazájában.

"Nem tudunk róla semmit, megkértük, hogy lépjen kapcsolatba velünk, de még ez nem történt meg" - jelezte az egyesület szóvivője.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését.Carlos Tévez csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhetett.

megosztom