Újpest

Remili Mohamed sokat dolgozott azért, hogy újra pályán legyen

megosztom

Az Újpest algériai középpályása sérüléséből felépülve a Kecskemét elleni Ligakupa-meccsen góllal térhetett vissza.

Remili sokat dolgozott a visszatérésén - Fotó: ujpestfc.hu

Remili Mohamed csereként lépett pályára és gólt szerzett a Kecskemét elleni, 4-2-re végződött Ligakupa-mérkőzésen. A játékos a jobb térdében az első keresztszalagja teljesen, az oldalsó keresztszalagja pedig részlegesen szakadt, valamint porcleválása is volt, még április 9-én a Győr-Szolnok bajnoki mérkőzésen, majd április 14-én sikeres műtéten esett át és a rehabilitációt követően szeptember 26. óta újra a csapattal edzhet.
 
"Sokat dolgoztam azért, hogy eljöjjön ez a pillanat, amelyet nagyon vártam már. Jó volt újra a pályán lenni az NB I-es csapat tagjaként, az pedig külön öröm számomra, hogy még gólt is szereztem. Mondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok. Kicsit elhúzódott a visszatérésem időpontja, ugyanis begyulladt a térdem, miután pályára léptem az NB II-ben az Orosháza ellen. A térdem már nem fáj, viszont az erőnlétemet még vissza kell nyernem. Bőven elég volt ez a 25 perc, amit a Kecskemét ellen játszottam, nem bírnék még végigjátszani egy mérkőzést" - mondta a 26 éves középpályás az ujpestfc.hu-nak.
 
Az algériai labdarúgó akár még az NB I-ben is pályára léphet a két tavaszról előrehozott fordulóban.
 
"Természetesen az edzőn múlik, hogy kapok-e lehetőséget. Én készen állok, boldog leszek, ha akár öt percre állok be, akár fél órára. Ha a bajnoki mérkőzéseken nem lépek pályára, csak a Magyar-Kupa meccseken, akkor sem leszek elégedetlen. A Magyar Kupában egyértelműen továbbjutást várok, és a kettős győzelemmel lennék igazán elégedett. A bajnoki mérkőzések egyike sem lesz egyszerű, de ki kell hozni magunkból a maximumot. Természetesen annak örülnék legjobban, ha hat pontot szerzenénk a két meccsen, de így látatlanban azt mondom, hogy már négy pont is jó eredménynek számítana. Remélem, hogy én is hozzájárulhatok majd ahhoz, hogy minél jobban fejezzük be ezt az évet."

megosztom