DVTK

Már karácsonyra kész lesz két edzőpálya a Diósgyőri sportligetben

megosztom

Már karácsonyra egy füves és egy műfüves pályával, valamint a hozzájuk kapcsolódó öltözőkkel és konditeremmel gazdagodik a Diósgyőri sportliget, valamint felújításra kerül a meglévő füves és műfüves edzőpálya is.

DVTK edzőpályák - Fotó:dvtk.eu

"Megérkezett az MLSZ-től a hivatalos értesítés, kisebb módosítással jóváhagyták fejlesztési tervünket - magyarázta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója a dvtk.eu-nak. - A döntés értelmében 305 millió forint társasági adókedvezményt (TAO) használhatunk fel, amit 50-50 százalékos elosztásban az Arago Zrt-től és Miskolc Megyei Jogú Várostól érkező pénzzel egészítünk ki. A munkálatokat hétfőn kezdi el a nyílt pályázati felhívásunkon győztes Strabag AG és amennyiben az időjárás nem húzza keresztül terveinket, december 13-ra be is fejezi. A munkálatok ideje alatt az edzőpályákat nem tudják használni utánpótlás csapataink, de ennyi kellemetlenséget megér, hogy utána sokkal kényelmesebb körülmények közt négy pályán folytathassák a munkát."

Korábban beszámoltunk arról, a meglévő füves edzőpálya és a mellette található terület helyén elforgatva két füves edzőpálya létesül, a Szinva 2010 évi árvize idején megrongálódott műfüves pálya felújításra kerül, mellette pedig egy másik műfüves pálya is épül.

megosztom