Forma-1

A halálom napjáig maradok - Ecclestone

  • VNA

Rossznyelvek szerint a Forma-1-ben érintett több szereplő is élénk érdeklődéssel figyeli Bernie Ecclestone müncheni meghallgatását - abban bízva, a 81 éves sportvezetőn hátha végre fogást lehet találni.

A sportágat csak kívülről figyelők számára is feltűnő, hogy bár befolyása talán az utóbbi években csökkent, még mindig Bernie Ecclestone mozgatja a szálakat a Fomula-1-es világbajnoki sorozatban. Az immáron 81 esztendős sportvezetőt a héten Münchenben hallgatták meg egy német bankár vesztegetési üMég 81 évesen is életerős Bernie Ecclestonegyében. A Gerhard Gribkowsky-perben Ecclestone-t tanúként idézték be, ahol az is könnyen elképzelhető, hogy ő is a vádlottak közé kerül hamarosan. A brit sportvezető kritikusai és ellenzői azonban mégsem nyugodhatnak meg.

„Itt vagyok és itt is maradok. Addig fogok dolgozni, ameddig élek. Az a nap, amelyiken nem jövök be az irodámba, az a nap lesz, amikor a síromat is megássák. Tudom, hogy ez néhány ember számára hatalmas csalódás, hiszen ez a nap még nagyon messze van. Teljesen egészséges és jó kedélyű vagyok” - nyilatkozta a Gulf News-nak a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíj előtt Ecclestone. A brit sportvezető lányai (Tamara és Petra) kapcsán is szokatlanul őszinte volt: „Keményen dolgozok a pénzemért, így nem gondolnám, hogy azt mindet már most oda kellene adni nekik. Most én magam szeretném élvezni a vagyon áldásait. Előbb vagy utóbb persze úgyis ők öröklik majd meg” - nyilatkozta mosolyogva a minden hájjal megkent sportvezető.