Bulvár

Jegygyűrű-rejtély - Ronaldo eljegyezte Irina Sheiket?

megosztom

Irina Sheik golflabda-méretű gyűrűje találgatásra sarkallta a médiát; számos hírforrás beszámolt Irina és Cristiano Ronaldo lehetséges eljegyzéséről.

Irina Sheik az aranycipő-ceremónián - forrás: kickettes.com

A hír akkor kapott szárnyra, amikor a sajtó felfedezte a gyűrűt a modell bal kezén Cristiano Ronaldo múlt heti aranycipő-ceremóniáján

Irina Sheik a ceremónián - forrás: kickettes.com

Aztán vasárnap este, az MTV European Music Awards vörös szőnyegén már hiányzott Irina kezéről az ékszer (ami egyébként a Di Grisogno luxusmárka terméke).

Irina Sheik az MTV EMA díjátadón - forrás: kickettes.com

Rengeteg pletykát hallani arról, hogy a sztárpár hamarosan egybekel (főleg azután kezdtek el ilyen hírek napvilágot látni, hogy Cristiano bejelentette, hogy saját hotelt és golfpályát épít).

A hotel valószínűleg nyár közepére épül meg, és csodával határos módon a feltételezett esküvő időpontját is 2012 júliusára teszik. 

Ez az elmélet valószínűleg ott hibádzik, hogy 2012 nyarán Európa-bajnokság lesz Lengyelországban, amin Ronaldo minden bizonnyal részt szeretne venni Portugáliával. Ehhez persze tovább kell lépniük Bosznia-Hercegovina ellen az EB pótselejtezőből.

megosztom