Karrier

Nem gondolkodom a visszavonuláson - Michael Owen

Az aranylabdás csatár a jövő hónapban tölti be 32. életévét, de még egyáltalán nem gondolt a visszavonulásra.

Az aranylabdás csatár a jövő hónapban tölti be 32. életévét, de Ryan Giggs példáján felbuzdulva még jó pár évig szeretne futballozni.Michael Owen 2001-ben, a Liverpool játékosaként - ezidáig utolsó angol futballistaként - kapta meg a France Football magazin elismerését, azóta megjárta a Real Madridot és a Newcastle Unitedet is, majd 2009-ben a Manchester United kínált "új esélyt" a támadónak. Bár Owen a Vörös Ördögöknél csak kiegészítő ember, elégedett helyzetével, és jó pár éven belül még nem tervezi szögre akasztani a stoplist.

"31 éves vagyok, szeretném hinni, hogy még van bennem néhány jó év. Ha ránézek az olyan játékosokra, mint Giggsy (Ryan Riggs, aki novemberben 38 éves lesz - a szerk.), akik harmincas éveik közepén, végén is futballoznak, ez reménnyel tölt el engem is, ezért bízom benne, hogy én is képes vagyok még évekig a jó teljesítményre" - idézi a The Sun Owent.

"Nagyon élvezem a játékot, és miért is ne tenném, ha ilyen csapat tagja lehetek, mint a Manchester United?" - tette hozzá.

A csatár jelenleg combsérüléssel küzd, néhány hétig nem számolhat vele Sir Alex Ferguson menedzser.