Nemzetközi foci

Carlo Ancelotti a PSG-nél ül le ismét a kispadra?

  • VNA

Carlo Ancelotti a napokban bejelentette, hogy ismét edzőként szeretne dolgozni - a hírek szerint a nyáron nagybevásárlást tartó Paris Saint Germain csaphat le az olasz trénerre.

Angliából származó információk alapján hamarosan a Paris Saint Germain csapatánál vállalhat újra munkát Carlo Ancelotti. Az olasz szakvezető az előző szezon végén távozott a Chelsea-től és most nagyon úgy tűnik, hogy a francia fővárosba teheti át székhelyét. Ancelottihoz közel álló személyek információi alapján a szerződést a hét végén írhatják alá a felek. Carlo Ancelotti a Chelsea-től való májusi távozása óta a munkanélküli edzők életét élte - úgy tűnik, hogy nem sokáig. Francia források is megerősítik ugyanis, hogy a tréner jelenleg is Párizsban tartózkodik, ahol hamarosan egyeztet a PSG sportigazgatójával, Leonardóval.

Az olasz szakember megunta a tétlenséget, amelyről a napokban így nyilatkozott: „Rövid időn belül vissza szeretnék térni, de azt, hogy melyik országba és melyik csapathoz megyek, még nem tudom. Szeretnék ismét menedzser lenni, nem félek egyetlen kihívástól sem. Ambiciózus klubot akarok találni, amelynek komoly tervei vannak a jövőre. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét egy klub élén láthatnak majd.” Ha minden jól alakul, a hét végére már tisztán látunk ebben az ügyben, de ne lepődjön meg senki, ha az olasz tréner hamarosan francia földön kerül a figyelem középpontjába.