Liverpool

Luis Suárez csak úgy hívta Evrát, ahogy a csapattársai

A Liverpool támadója szerint meg kell várni, hogy tisztázódjon a közte és Patrice Evra között kipattant rasszista ügy, és valamelyiküknek bocsánatot kell kérnie.

Suárez és Evra párharca

Luis Suárez bocsánatkérést vár Patrice Evrától a rasszista vádak miatt. Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United védője, Patrice Evra rasszizmussal vádolta meg a Liverpool uruguayi csatárát, Luis Suárezt az októberi Liverpool-Manchester United rangadón, ez pedig bekerült Andre Marriner játékvezető jelentésébe is.

"Ott voltak a kamerák, bárki láthatja. Legalább tízszer mondta nekem azt a bizonyos szót" - nyilatkozta Evra, a francia Canal+ tévécsatornának. A hírek szerint ez a szó a "néger" volt.

„Ideges vagyok amiatt, hogy rasszizmussal vádolnak. Csak azt tudom mondani, hogy én mindig elfogadok és elfogadtam mindenkit. Ugyanolyanok vagyunk” - mondta néhány hete az uruguayi támadó a vádakra.

Suárez most már messzebb ment, bocsánatkérést vár a manchesteri védőtől.

„Az FA egyértelműen ki fogja deríteni, hogy nem mondtam semmi rasszista dolgot. Én nem mondtam neki ilyet. Két része volt a párbeszédünknek, egyik angolul, másik spanyolul történt. Nem sértettem meg őt, csak egy másik módon fejeztem ki magam. Annak hívtam, aminek a csapattársai is hívják Manchesterben, és még őket is meglepte a reakciója. Most meg kell várni, hogy tisztázódjon az ügy, és attól függően, hogy mi derül ki, egyikünknek bocsánatot kell kérnie” - jegyezte meg a liverpooli játékos.