Profi boksz

Erdei utolsó meccsére készül Cloud ellen

megosztom

A veretlen magyar ökölvívó kijelentette, már nemcsak a pofonok fájnak a ringben, hanem szinte minden.

Erdei Zsolt visszavonulhat

Erdei Zsolt, veretlen profi ökölvívónk - a WBO egykori félnehézsúlyú és a WBC korábbi cirkálósúlyú világbajnoka - vélhetően utolsó nagy meccsére készül, amelyen szeretné valóra váltani nagy álmát.

"Természetesen jó lenne a harmadik nagy szervezet világbajnokaként hazatérni Amerikából. Ha ez sikerülne, nagyképűség nélkül kijelenthetném, hogy a magyar boksz egyik legendájává váltam. Mindent megteszek a győzelemért, ám ha ennek ellenére vesztesként hagynám el a szorítót, akkor azt úgy szeretném, hogy utána is emelt fejjel járhassak az emberek között. Elárulom, erre a verzióra azért nem tennék fel sokat, úgy érzem, nagy sanszom van harmadszor is világbajnokként elhagyni a szorítót" - mondta a Népszavának a magyar bunyós.

Madár kijelentette, nagy eséllyel a szilveszteri lesz a búcsúmeccse.

"Nagyon könnyen előfordulhat, sőt, jelenleg ennek van a legnagyobb esélye, hogy bármi legyen is ennek a meccsnek a végeredménye, visszavonulok. Már nemcsak a pofonok fájnak a ringben, hanem szinte minden. Egészségesen akarom leélni a civil életemet is. Ám addig nem akartam abbahagyni, amíg az álmomat nem valósítom meg. És ezt a lehetőséget most megkaptam Cloud ellen."

megosztom