Milan

A lehető leghamarabb visszatérek - Cassano

Az AC Milan olasz válogatott játékosa köszönetet mondott azoknak, akik támogatták a nehéz helyzetben.

Cassano köszönetet mondott

A kisebb szívműtéten áteső Antonio Cassano kijelentette,  a lehető leghamarabb visszatér a pályára. Erről egy nyílt levelet tett közzé.

"Drága Barátaim! Ideje, hogy családtagjaimmal együtt megköszönjem Nektek azt a törődést, amit ezekben a nehéz napokban kaptam tőletek. A világ minden tájáról kaptam üzeneteket, amelyek erőt adtak nekem. Silvio Berlusconi elnök úr, Adriano Galliani, Massimiliano Allegri mester, Tavana és Mazzoni doktorok, a személyzet, a játékostársak, vagyis a teljes Milan mellettem áll. El sem tudom mondani, milyen fontos ez nekem. Külön köszönet az orvosoknak, akikben bízok, és akik tudják, nem könnyű nekünk, játékosoknak az ilyen helyzeteket kezelni.

Szintén köszönöm azoknak, akik bejöttek hozzám a milánói klinikára, és próbáltak lelket önteni belém, nekik köszönhetően fontos és értékes embernek érezhettem magam. Emellett külön öröm számomra, hogy a Real Madridnál sem felejtettek el. Örök hála ezért mindenkinek, főleg Florentino Pereznek és José Mourinhónak.

Most némi időt otthon kell töltenem, de a televízió képernyője előtt teljes szívvel közel leszek az én Milanomhoz és a válogatotthoz, akárcsak Genova városához. Ahhoz a városhoz, amely most nehéz napokat él meg, és amely mindig is a szívem csücske lesz. Végezetül mindenkinek megígérem: azon leszek, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek a pályára!

Köszönet mindenkinek!

Antonio Cassano"

A 29 éves játékos az előzetes hírek szerint 4-6 hónapon belül visszatérhet a pályára.

A Real Madrid játékosai mezükön üzentek Cassanónak az Osasuna elleni bajnoki előtt