Inter

A BL-ben határozottabbak vagyunk, mint a Serie A-ban - Sneijder

Az Inter holland középpályása szerint még a Bajnokok Ligája sem lehet fokmérő, hiszen nem találkoztak európai topcsapattal.

Sneijder a magabiztosságot emeli ki - Fotó: AFP

Érdekes szezonja van eddig a Serie A-ban szereplő Internazionalénak. Az olasz klub pocsékul kezdte a bajnokságot, ami miatt a vezetők eltávolították Gian Piero Gasperinit, de Claudio Ranierivel sem sokkal jobb a helyzet. Jelenleg a kínos 17. helyen áll a milánói klub.

Egészen más ugyanakkor a helyzet a Bajnokok Ligájában, hiszen az első körben hazai pályán a Trabzonsportól elszenvedett 1-0-s vereséget követően magukra találtak az olaszok, és már gyakorlatilag ki is harcolták a helyüket a következő körben. Erről a kettősségről faggatták az olasz sajtó munkatársai Wesley Sneijdert, ő sem tudott azonban pontos magyarázatot adni.

„Mindent megpróbálunk megtenni, hogy megnyerjük minden meccsünket. Valószínűleg a Bajnokok Ligájában határozottabbak vagyunk, mint a Serie A-ban. Bár az is igaz, hogy ebben a szakaszban még nem néztünk farkasszemet igazi európai topcsapattal” - tette hozzá a holland középpályás.