Sportfogadás

Megvan az első sikerünk a Bundesliga-tippjátékban az Eurosporttal szemben

Az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége és a hathárom.hu között zajló Bundesliga-tippjáték negyedik fordulójában csapatunk megszerezte első győzelmét. Négy helyes tippünkkel szemben a sportcsatorna kommentátorai csak három meccset találtak el a Bundesliga 12. fordulójában. A mérleg nyelve a Hannover-Schalke (2-2) mérkőzés volt, ahol sikerült megjósolnunk a nyilvánvaló döntetlent.

Az összesítésben 3-1-re még mindig az Eurosport csapata vezet, azonban fordulóról fordulóra javuló teljesítményt mutatunk, és várhatóan még az őszi szezonban befogjuk riválisunkat.

Szatmári Attila az Eurosport kommentátora így értékelte a sportcsatorna honlapján csapata első vereségét.

"Egy igen gólzáporos, 33 találatot hozó Bundesliga forduló hozta az első vereségünket a szerkesztőségek közötti tippversenyben

Mint legutóbbi cikkemben bizonygattam: csapatban az erő. Úgy tűnik, mindhiába. Kezdem is győzelmi sorozatunk bántó végzetével, egy finnel, bizonyos Teemu Pukkival. Ha ő nincs, akkor feltehetően Schalke pontszerzés sem. Így viszont nem bővült az izraeli Schechtert és a német Reus-t magába foglaló dicsőségtáblánk, és a hathárom.hu szerkesztősége először bonthat pezsgőt. 4-3-as győzelmével összesítésben 3-1-re módosította az állás.(még azért „ide”)

Ennyit a tárgyilagosságról.

Hogy mit tett idén a Mönchengladbach öltözőjében Lucien Favre, miután a negyedik meccsén csapata elvesztette veretlenségét? Pontosan nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy egy hétre rá újra nyert a tavaly lesajnált együttes. Van tehát visszaút."

Hogy hogyan áll az Eurosportnál zajló egyéni verseny, azt elolvashatod az Eurosport magyar nyelvű honlapján.

Bundesliga-tippjáték
4. forduló
Mérkőzés Hathárom-tipp Eurosport-tipp Végeredmény
Összesítés (találatok) 4 3  
Mainz 05-VfB Stuttgart 2 2 1    
Borussia Dortmund-Wolfsburg 1 1 1    
Werder Bremen-1. FC Köln 1 1 1    
Nürnberg-Freiburg 1 1 2    
Hoffenheim-Kaiserslautern 1 1 x    
Hertha Berlin-Borussia Mönchengladbach 1 x 2    
Bayer Leverkusen-Hamburger SV 1 1 x    
Hannover 96-Schalke 04 x 1 x    
Augsburg-Bayern München 2 2 2