Milan

Köszönök Guardiolának, meglátjuk, mit reagál - Ibrahimovic

A Milan svéd támadója önéletrajzi könyvében számolt be a közte és a Barcelona edzője közötti ellentétről, nem sokára személyesen is találkozhatnak.

Guardiola és Ibrahimovic még a Barcában

A Milan november 23-án látja vendégül a Barcelonát a Bajnokok Ligájában. A tét a csoport első helye lehet, de a sajtó nem csak ezért foglalkozik már most kiemelten a találkozóval. Újra találkozhat ugyanis egymással Zlatan Ibrahimovic és Josep Guardiola.

Amint arról beszámoltunk, önéletrajzi könyvében Ibrahimovic részletesen beszámol arról, hogyan romlott meg a viszonya a Barcelona vezetőedzőjével, Josep Guardiolával, amikor a 2009-2010-es szezonban a katalánoknál játszott.

"Csak bámult rám, én meg kiborultam. Azt gondoltam magamban, ott az ellenséged, nézd, hogy vakargatja a kopasz fejét. Töketlen vagy, összeszarod magad Mourinho előtt, menj a pokolba! Teljesen megőrültem!  Ha a helyében lettem volna, megijedtem volna" - írta a svéd támadó a könyvben.

Kérdés, most hogyan fogja köszönteni a Milanban játszó futballista egykori edzőjét. „Hogy mivel fogadom majd Guardiolát? Köszönök neki, meglátjuk mit reagál rá” - nyilatkozta Ibra a találkozásról.