Newcastle United

Alan Pardew örül, hogy a szurkolók a BL-ről álmodnak

megosztom

A Newcastle United szereplése üde színfoltja az angol labdarúgó-bajnokságnak, hiszen a Szarkák még nem találtak legyőzőre az idei kiírásban, Alan Pardew vezetőedző pedig nem akarja visszafogni a szurkolók várakozásait.

Alan Pardew örül a szurkolók lelkesedésének
A nagy múltú és patinás csapat remekül kezdte a Premier Leauge 2011/2012-es szezonját, 11 mérkőzés után - hét győzelemmel és négy döntetlennel - jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. A négyszeres bajnok a hétvégén a St. James Parkban győzte le 2-1-re az Everton együttesét, mely találkozó után a Szarkákért szorítók már a Bajnokok Ligája-indulásról álmodoznak.

"Nem akarom visszafogni a várakozásokat. Nem azért vagyok itt" - mondta a Sky Sportsnak Alan Pardew, akit 2010-ben neveztek ki az akkor még a Championshipben szereplő gárda élére. "Azt akarom, hogy a szurkolóink élvezzék a helyzetet, és ha ők arról álmodoznak, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljünk, akkor legyen, ez egyszerűen fantasztikus."

A Newcastle számára igazi erőfelmérő lesz az elkövetkező néhány hét, hiszen odahaza fogadják majd a Chelsea-t, majd a két manchesteri klub következik - idegenben. "Az öltözőben ennél persze kicsit konzervatívabban kell megközelítenünk ezt a kérdést. Új csapatunk van, fantasztikusan érezzük magunkat, de csak a következő mérkőzésre koncentrálunk."

megosztom