Haladás

A lehető legrosszabb ez a sorsolás - Aczél Zoltán

A Haladás trénere szerint a Videotonnak tízszer akkora a költségvetése, mint a vasi csapatnak, de hinniük kell a sikerben a Magyar Kupában.

Aczél Zoltán nem örül a sorsolásnak

Vasárnap este kiderült, hogy a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Haladás a tavalyi döntős Videotonnal csap össze. Aczél Zoltán, a vasiak szakvezetője úgy látja, nem lefutott a párharc.

"A lehető legrosszabbul jöttünk ki a sorsolásból, nálunk 350 millió, Székesfehérváron 3.5 milliárd a költségvetés, ráadásul a Videoton számára az utolsó esély a nemzetközi szereplésre a Magyar Kupa, ebbe fognak belekapaszkodni - mondta a Haladás Sopron Bank vezetőedzője. - Ugyanakkor a kupasorozatban fontos, hogy egy csapat hol kezdi a párharcot, nos, ebből a szempontból szerencsénk volt, hiszen Székesfehérváron kezdünk, a döntő ütközet majd a Rohonci úton lesz. Ráadásul emlékezhetünk rá: a bajnokin jobban játszottunk a Videotonnál, csak  peches körülmények között, a 91. percben kaptunk ki. Szóval természetesen nem mondtunk le a továbbjutásról, egyszerűen muszáj hinnünk a sikerben."

A párharcok első mérkőzéseit november 30-án, a visszavágókat december 3-án játsszák.