Real Madrid

Sahin készen áll a bemutatkozásra, Kaká továbbra is sérült

A Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho elmondta, akár Xabi Alonsóval párban is pályára léphet a Borussia Dortmundtól szerződtetett középpályás.

Sahin ismét pályára léphet - Fotó: AFP

José Mourinho kijelentette, hogy Sahin készen áll a játékra az Osasuna ellen. A Real májusban szerződtette a 23 éves Sahint a német bajnok Borussia Dortmundtól, a futballista azonban térdsérülése miatt eddig még nem mutatkozhatott be a csapatban. A spanyolok, akik eleve sérülten vásárolták őt meg, több mint 10 millió eurót fizettek érte.

"Neveztük a meccsre, ami azt jelenti, hogy pályára léphet. Hogy Xabi Alonsóval párban együtt játszhatnak-e? Az attól függ... Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, ő Alonsóval és mással is együtt tud játszani a középpályán" - jegyezte meg a portugál tréner.

Mourinho szót ejtett arról is, hogy Kaká nem tarthat a csapattal, mert továbbra is sérüléssel bajlódik.

"Kaká nem tud játszani az Osasuna ellen, el sem utazik velünk. Sérült és nem tud edzeni, remélem hamarosan visszatér."

A Special One arra is kitért, hogy pénteken ünnepélyes keretek között átvette a spanyol fővárosban az Aranycipőt Cristiano Ronaldo.

"Az Aranycipő egy olyan díj, amit nem szubjektív szempontok alapján osztanak ki, hanem ez egy objektív dolog. Hatalmas gratulációm Cristiano Ronaldónak a tavalyi szezonban szerzett góljai számáért. Nem csak a bajnokságban, hanem a Bajnokok Ligájában is, két rangos sorozatban."