Magyar válogatott

Ingyenes lesz az Albert-emlékmeccs, de jegyet kell rá váltani

  • MTI
megosztom

Bár ingyenes lesz a belépés a magyar labdarúgó-válogatottnak a Puskás Ferenc Stadionban jövő pénteken sorra kerülő, Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésére, a hazai sportági szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a szurkolóknak jegyet kell váltaniuk.

Az mlsz.hu-n az olvasható: fizetni nem kell a belépőkért, de azok megváltása kötelező, csak jeggyel rendelkező drukkerek juthatnak be a stadionba. Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek meg a létesítményhez, mert a beléptetés ugyanúgy zajlik majd, mint a korábbi találkozókon, lesz ruházat- és csomagátvizsgálás is.

A belépőket hétfő délelőtt 9 órától lehet megváltani az IBUSZ irodákban, az internetes foglalásra ugyancsak ettől az időponttól lesz lehetőség.

A liechtensteiniek elleni összecsapás helyszíne eredetileg Székesfehérvár lett volna, ám Albert Flórián halála miatt az MLSZ elnöksége arról határozott csütörtöki ülésén, hogy a találkozót a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg. A választás az indoklás szerint azért esett az egykori Népstadionra, mert az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó a Ferencvárossal és a magyar válogatottal is ebben a stadionban játszotta legtöbb mérkőzését.

megosztom