NB I

A paksi Magasföldi József szurkol a ZTE bentmaradásáért

A Paks színeiben a zalaiak ellen gólt szerző középpályás sem tudja, hogy 14 forduló alatt miért nem tudott mérkőzést nyerni Tököliék.

A 14. fordulót követően sem tudott nyerni még az élvonal korábbi élcsapata, a ZTE FC. Eltelt néhány nap a paksi vereség óta, a mérkőzés napjára megbetegedett és magas lázzal küzdő Prukner László már jobban van.

"Nem érzem a ZTE csapatát ennyire gyengének, nem tudom, mi van vele, de szurkolok neki, hogy bent maradjon - mondta Magasföldi József, a zalaiak korábbi játékosa, aki remek szabadrúgásgólt lőtt szombaton a Paks színeiben a ZTE-nek.

A nyáron visszatérő Máté Péter duplázni tudott a Zalaegerszegben, de góljai nem értek pontot.

"Utólag már kár erről beszélni, lőttem két gólt, amivel 2-2-re alakult az állás, de ezt a lélektani előnyt sem tudtuk kihasználni. Most minek örüljek? Nyertünk volna 1-0-ra, akárki is lenne a gólszerző...- jegyezte meg a középpályás a Zalai Hírlapban.

Azt mindenesetre elmondhatjuk, hogy hétvégén sok minden eldőlhet, hiszen amennyiben hazai pályán nem sikerül nyerniük a Siófok ellen Tököliéknek, már-már reménytelen helyzetbe kerülnek a kiesés elleni harcban.