NB I

A Ferencváros fekete mezben lép pályára vasárnap

Az FTC mai elnökségi ülésén az a döntés született, hogy a Ferencváros futball csapata vasárnap a bajnoki mérkőzését egyszeri alkalommal, név nélküli fekete mezben játssza.

FTC címere

Az FTC hivatalos közleményben számolt be arról, hogyan tisztelegnek a hétfőn elhunyt Albert Flórián előtt a hétvégi bajnokin.

"Az FTC mai elnökségi ülésén az a döntés született, hogy a Ferencváros futball csapata vasárnap a bajnoki mérkőzését egyszeri alkalommal, név nélküli fekete mezben játssza. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani ezért a gesztusért a szponzorainknak, a Seat Magyarországnak, a Groupama Garancia Biztosítónak és a bajnokság névadó szponzorának, az OTP-nek.

Az FTC vezetése úgy határozott, hogy kivételesen erre a mérkőzésre, a jegy megváltásához nem szükséges a szurkolói kártya. A kártya nélkül jegyet vásárlókat arra kérjük, hogy a 3-as, illetve a 6-os kaput vegyék igénybe a belépéshez. A szurkolói kártyával rendelkezők a már megszokott módon vásárolhatják meg jegyüket és juthatnak be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, hogy alkalomhoz illő öltözetben, lehetőség szerint mindenki gyertyával érkezzen a mérkőzésre, hogy annak kezdete előtt egy közös gyertyagyújtással emlékezhessünk meg Albert Flóriánról, hazánk egyetlen aranylabdás futballistájáról.

A Császárt vasárnap délben az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra, a temetés mindenki számára nyilvános, de a temető szűkös befogadóképessége miatt, aki teheti szombaton, a róla elnevezett stadionban felállított ravatalnál rója le kegyeletét."