Haladás

Újabb sérült Szombathelyen

Tóth Péter tüszős mandulagyulladással bajlódik, nem számolhat vele Aczél Zoltán vezetőedző a Debrecen elleni hétvégi bajnokin.

Nincs könnyű helyzetben a Haladás mestere, egyre hosszabb a hiányzók listája, kis túlzással Kelemen Péter csapatorvosnak kell összeállítania a szombathelyiek kezdőcsapatát a szombati, Loki elleni találkozóra.

"Elképesztő ami az ősszel velünk történik, senkinek sem kívánom ezt a sérülés,- és betegséghullámot - kezdte a beszámolót Aczél Zoltán a haladas.hu-nak. - Kezdem a jó hírekkel: Nagy II. Gábor és Korolovszky Gábor ismét velünk edz, bár utóbbi három hetet is kihagyott, azt hiszem ez mindennél többet elmond jelenlegi állapotáról. És akkor a rossz hírek. Iszlai Bence a héten kocogott, de nem bírta bokája a terhelést, így ismét kezelésre jár. Rajos Gábor kedden edzett elõször, ám a négy-öt napos lázas betegsége olyannyira legyengítette, hogy szinte szó szerint négykézláb járt. Tóth Peti - aki kiváló teljesítményt nyújtott Diósgyõrben - tüszős mandulagyulladással küszködik, antibiotikum-kúrán van, õ biztosan nem játszhat szombaton. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a régóta sérült Nagy I. Gáborra vélhetően már csak tavasszal számíthatok és, hogy Halmosi Péter öt sárga lapja miatt nem szerepelhet a Debrecen elleni, hétvégi találkozón, talán nyilvánvaló, hogy milyen helyzetben vagyunk. És akkor még nem beszéltem az U20-as válogatott összetartásán lévő Szakály Attiláról, Kovács Istvánról, Skriba Mátéról és Ugrai Rolandról."

A Haladás szombaton 17:30-tól fogadja a Debrecent az NB I 15. fordulójában.