Bajnokok Ligája

Az Inter győzött a Lille ellen

Az Internazionale 2-1-re verte Milánóban a Lille-t a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, a B-jelű négyesben. Az olaszok már 18. percben vezettek Samuel fejesével, majd a második félidőben Milito növelte az előnyt, a Lille csak szépíteni tudott. A csoport másik találkozóján a Trabzonspor hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el a CSZKA Moszkva ellen. A kvartettben még minden nyílt a továbbjutás szempontjából.

Az olaszok már 18. percben vezettek Samuel fejesével, a második félidőben Milito növelte az előnyt, a Lille csak szépíteni tudott

Internazionale-LilleAz Inter kezdte jobban a mérkőzést, a 2. percben Milito emelet kapura balról, a felső lécre pattant a labda. A 8. percben már gólnak örülhettek a vendégszurkolók, Sneijder végezett el jobbról szögletet, Samuel hat méterről bólintott a hálóba (0-1). A folytatásban mindkét oldalon adódtak lehetőségek, kiegyenlített volt  a találkozó. A szünetig nem változott az eredmény, a második félidő derekán Diego Milito értékesítette sokadik helyzetét, Zanetti adott be jobbról, a berobbanó argentin közelről lőtt a hálóba (0-2).

A hajrában Túlio szépített, de egyenlíteni már nem tudott a francia bajnok, az Inter sikerével nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló
B-csoport
Internazionale (olasz)-Lille (francia) 2-1 (1-0)
Gólszerző: Samuel (18.), Milito (65.), illetve Túlio de Melo (83.)
 
Trabzonsport (török)-CSZKA Moszkva (orosz) 0-0
Piros lap: Doumbia (73. - CSZKA)