Karrier

Nem várok tovább a külföldi lehetőségekre, itthon folytatom - Lipták Zoltán

Lipták Zoltán kedd délelőtt részt vett az Újpest edzésén. A válogatott védő délután a lila-fehérek hivatalos honlapjának elmondta, bízik benne, hogy hamarosan aláírhatja új szerződését korábbi csapatánál.

A válogatott védő kedd délelőtt részt vett az Újpest edzésén, majd elmondta, bízik benne, hogy hamarosan aláírhatja szerződését korábbi csapatánál

"Miután eldöntöttem, hogy nem várok tovább a külföldi lehetőségekre és itthon folytatom tovább, megkérdeztem a menedzseremet, hogy az Újpest szóba jöhet-e, mint lehetőség. Mivel volt fogadókészség, örömmel csatlakoztam a kerethez. Bízom benne, hogy hamarosan megegyezünk. Rajtam nem fog múlni!" - nyilatkozta a 26 éves hátvéd az ujpestfc.hu-nak.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt Bartha Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója is: "Szándékunkban áll szerződtetni a játékost, aki erősítést jelentene a keretünk számára. Az álláspontok nem állnak távol egymástól, és hiszem, hogy rövidesen – egészen pontosan már szerdán – alá is írhatjuk a megállapodást."

Lipták a 2008-2009-es idényben már erősítette az újpestieket. Az előző két szezonban a Videotonban futballozott, ahol a nyári átigazolási szezon utolsó óráiban bontották fel kontraktusát. Azóta volt próbajátékon a Premier League-ben szereplő Swansea-nál és a Championshipben szereplő Brightonnál is, valamint más nyugati klubokkal is hírbe hozták, de szerződést nem kapott. Most jó esély van arra, hogy visszatérjen a Szusza Ferenc Stadionba.