Manchester City

Mancini lehet a legjobban fizetett menedzser Angliában

A Manchester City vezetői azért is szeretnék megemelni Roberto Mancini fizetését és meghosszabbítani a menedzser szerződését, mert a hírek szerint a Juventus is vevő lenne rá.

Mancini lehet a legjobban fizetett edző

Angliai sajtóforrások szerint meghosszabbítják Roberto Mancini szerződését, természetesen az eddiginél jóval kedvezőbb anyagi feltételek mellett. Az olasz menedzser eddig évente 3,5 millió fontot keresett, most pedig négy év alatt 22 millió fontra rúghat a keresete. Ez a Premier League legjobban fizetett menedzserévé tenné őt.

Mancini korábban kijelentette, szívesen maradna a Manchester Citynél, ahol már lassan három éve dolgozik.

"Van a mostani és még egy idényem a szerződésemből - nyilatkozta pár hete az olasz menedzser. - Nem akarok távozni. Ha a klub dönt a sorsomról, és ők boldogak a munkámmal, akkor én is örömmel maradok itt, nem hinném, hogy ebből gond lenne. Ez minden menedzser számára fontos ahhoz, hogy jól dolgozzon, és jó eredményeket tudjon elérni. Minden évben fejlődtünk, amióta itt vagyok, és ez örömmel tölt el. Jó a kapcsolatom a klub elnökével, fontos, hogy mindkét fél elégedett. Továbbra is fejlődnie kell a csapatnak, mert egy igazán erős együttes kialakításához 3-4 év kell.”

A vezetők azért is szeretnék megemelni az olasz szakember fizetését és meghosszabbítani a szerződését, mert a The Sun című lap szerint a Juventus is vevő lenne az Inter egykori edzőjére.