NB I

Az első lépést megtettük - Bene Ferenc

A címvédő Videoton bár kétszer is vesztésre állt, az utolsó negyedórában fordítani tudott Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzés után Paulo Sousa a duplázó Alvest dicsérte, Bene Ferenc csalódott volt, de úgy véli, az első lépést megtették a sikeresebb jövő felé vezető úton.

"Nagyon örültem a látottaknak, edzéseken is így megy a csapatnak. Az első félidőben könnyedén bebiztosíthattuk volna a három pontot, de aztán a másodikban remekül futballozott a csapatom, elhitték, hogy tudnak nyerni" - értékelte együttese sikerét Paulo Sousa a Sport TV riporterének.

"Nagyon bízunk Alvesben, azért jött ide, hogy együtt legyen a csapattal, de aztán mégis be kellett vetnem" – mondta a sérülés miatt a kispadon kezdő, aztán csereként beállva duplázó Andre Alvesről a portugál szakember.

"Triplán sajnálom játékosaimat – nyilatkozta a csalódott Bene Ferenc. – A kalapom emelem a csapatom előtt, a második félidőben remekül játszottak a Videoton ellen, amely az ország legerősebb játékosállományával rendelkezik. A szerdai kupamérkőzés sajnos még éreztette hatását, de a vereség ellenére úgy gondolom, az első lépést megtettük."