Vasas

Egy győzelem vagy egy döntetlen is nagyon jól jönne - Marijan Vlak

Ugyan a Magyar Kupából hétközben kiesett a Vasas együttese, a másodosztályú Békéscsaba ellenében, Marijan Vlak pont illetve pontokért megy Kaposvárra.

Marijan Vlak
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a másodosztályban vitézkedő, szebb napokat is látott Békéscsaba kiejtette a sorozatból a Vasas-Híd csapatát. Az eredmény azért volt meglepő, mert az angyalföldiek a bajnokságban kiváló formát mutatnak, a horvát Marijan Vlak irányításával még nem szenvedett vereséget a Vasas - pedig az már az 5. fordulóban megtörtént.

"Úgy gondolom, hogy bár csak egy tizenegypontjuk van, a Kaposvár sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella jelenleg mutat - utalt a Kaposvár 15. pozíciójára a szakember - Nem mondok újat: mindkét gárda számára nagyon fontos ez a mérkőzés. Egy győzelem, de adott esetben a döntetlen is nagyon jól jönne nekünk, és mindent annak kell alárendelnünk, hogy ez meglegyen. Békéscsabán nagyon gyerekes gólokat kaptunk, a helyzeteink nagy részét pedig nem rúgtuk be. Ezt a kupamérkőzést minél hamarabb el kell felejtenünk, és az energiáinkat a holnapi összecsapásra kell összpontosítanunk. A kupameccseken mindig születhetnek meglepetések; ezt a szerdai játéknap is megmutatta. Ráadásul csak magunkat hibáztathatjuk amiatt, hogy kikaptunk. Remélem, hogy ez holnap nem történik meg. Kivételesen 19 játékossal kelünk útra, és azt majd csak a kezdés előtt döntöm el, hogy ki pótolja Casalt és Beliczkyt" - mondta a fcvasas.com-nak a horvát tréner.