Arsenal

Arsene Wenger bízik Robin van Persie szerződés hosszabbításában

megosztom

Az Arsenal örök optimista francia menedzsere bizakodó, bár ez nyáron Fabregas és Nasri esetében sem jött be.

Wenger bízik van persie-ben - Fotó: AFP

Arsene Wenger optimista Robin van Persie jövőjét illetően. Az Arsenal francia menedzsere szerint a holland támadó hamarosan aláírhatja új szerződését a klubbal.

„Még 18 hónap van vissza a szerződéséből, bizakodom, hogy aláírja az új megállapodást. Mindig bizakodó vagyok” - jelentette ki a szakember.

Azt azonban nem tette hozzá, hogy ez a bizakodás sokszor nem elég, hiszen nyáron is biztos volt benne, hogy Cesc Fabregas és Samir Nasri is marad a londoniaknál. Mindkét játékos távozott, és erre Robin van Persie-nek is jók az esélyei.

A holland korábban elmondta, nem gondolkodik azon, hogy meghosszabbítja a szerződését az Ágyúsokkal. Kijelentette: boldog jelenlegi megállapodásával, nem gondolkodik azon, hogy további évekre aláír.

„Boldog vagyok a jelenlegi szerződésemmel, ez jó nekem. Többet nem tudok mondani, nem látok a jövőbe. Még két évig az Arsenal játékosa vagyok 2013-ig, ameddig még bármi megtörténhet” - nyilatkozta korábban a holland támadó.

A 28 éves játékos is úgy nyilatkozott nyáron, hogy szívesen elhagyná Arsene Wenger együttesét, de „utolsó mohikánként” mégis maradt Londonban. A holland remek mutatókkal rendelkezik: 67 Premier League-meccsen eddig 45-ször volt eredményes, viszont az Arsenallal eddig trófea nélkül maradt. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid 30 milliós ajánlatot kíván tenni érte az Arsenalnak.

megosztom