Nyilatkozat

A maszturbálás sokkal fárasztóbb, mint a szex - Ronaldo

Az idén februárban visszavonult világbajnok támadó kitart azon álláspontja mellett, hogy a mérkőzés előtti közösülés nem hat ki hátrányosan a labdarúgók pályán mutatott teljesítményére.

Ronaldo mindig is oda volt a kerek formákért A brazil válogatott legendás kilencese közismerten nagy hódolója a gyengébbik nemnek, így nem csoda, ha sokakkal ellentétben azt vallja: a meccsek előtti "pirospacsizás" nem árthat egy labdarúgónak.

"Senki nem tudja bizonyítani, hogy a szex befolyásolja a teljesítményt a pályán. A maszturbálás sokkal fárasztóbb" - mondta a 2002-es világbajnokság gólkirálya.

Ezután felelevenített egy 1997-es emléket is a brazil válogatottból, ahonnan a csapat akkori legnagyobb sztárjával, Romárióval szökött meg. "A 97-es Copa Americán voltunk Bolíviában, mikor Romário rábeszélt, hogy lógjunk meg a szállodából. Belementem, de nem várt meglepetésekben volt részem: át kellett másznunk egy falon, aminek másik oldalán egy létra és egy taxi is várt minket" - mesélte a Fenomén, aki azonban az este további részét már nem volt hajlandó megosztani a nagyérdeművel.