Ferencváros

Lisztest meglepte a 100. meccse a zöld-fehéreknél

Lisztes Krisztián nem figyeli a statisztikákat, ezért meglepte, hogy az Újpest ellen játszotta 100. meccsét a Ferencvárosban.

Megérdemelten nyerte a Ferencváros az Újpest elleni rangadót az NBI 13. fordulójának szombati játéknapján. Az Albert Stadionban rendezett derbin a zöld-fehérek már a 37. percben 2-0-ra vezettek úgy, hogy Hakola közben büntetőt hibázott. Az első félidőben nagyon gyengén futballozó Újpest feljavult a második játékrészre, de jól zárt a hazai védelem, a 3-0-s végeredményt pedig a rangadóra 15 év után visszatérő Lisztes Krisztián állította be.

"Détári Lajos meglepett azzal, amikor a beállásom előtt azt mondta, hogy a 100. meccsem jön a Fradiban, magam különösebben nem vezetem ezeket a statisztikákat. Úgy gondolom, megleptük az Újpestet azzal, hogy ilyen jól kezdtünk, és olyan teljesítményt nyújtottunk az első félidőben, hogy akár még nagyobb előnnyel vonulhattunk volna pihenőre. A második félidőben már támadgatott az Újpest is, többet tartózkodtak a mi kapunk előtt, de ezzel együtt ma mi voltunk a jobbak, megérdemelten nyertünk. A gólom pedig remek befejezése volt a meccsnek, és én is nagyon vártam már hogy betaláljak, dupla öröm, hogy éppen most sikerült ez" - mondta az ftc.hu-nak a technikás középpályás.