Biatlon

Kati Wilhelm hamarosan szülni fog

  • VNA

Tavaly visszavonult a versenyzéstől, november elején pedig már megszüli első gyermekét a németek háromszoros olimpiai bajnoka, Kati Wilhelm.

Kati Wilhelm novemberre várja első gyermeke érkezésétA német ex-biatlonos még májusban jelentette be, hogy kisbabát vár, de egyelőre még nem megy hozzá párjához, a német biatlon válogatott mellett technikusként dolgozó Andreas Emslanderhez. A pár ugyan már hat éve együtt van, de igazán csak akkor kerültek a figyelem középpontjába, amikor Wilhelm a visszavonulásról és családalapítási szándékáról beszélt karrierje utolsó éveiben.

A most 34 esztendős, vörös hajkoronájáról közismert Kati Wilhelm azóta is maradt kedvenc sportága mellett, hiszen a német ARD televíziós csatornán szakkommentátorként követte az előző szezon versenyeit is. A csatorna napokban kiadott közleményében jelezte, hogy Wilhelm a szülés miatt várhatóan kihagyja majd a december elején esedékes hochfilzeni nyitányt, de január elején az oberhofi versenyeken már számítanak szakértő hozzászólásaira.