Olasz foci

Én nem akartam elhagyni az Intert - Wesley Sneijder

megosztom

Az Internazionale holland irányító középpályása a Gazetta dello Sportnak adott interjújában bevallotta, hogy soha nem szerette volna elhagyni jelenlegi csapatát.

Sneijder anyagi megfontolásban akarta eladni klubja
A nyári átigazolási szezon egyik leghosszabb kálváriája Sneijderé volt, akit a sajtó több ízben is eladott már a Paul Scholes utódját kereső Manchester Unitednek. Végül a holland labdarúgó maradt a milánói fekete-kékeknél, de csapata idei szereplésében nem sok örömét lelhette.

"Nyolc pont a lemaradásunk a tabella élén álló csapatoktól, de a legfontosabb, hogy a kulcsjátékosaink felépüljenek a sérülésekből" - mondta Sneijder, majd hozzátette, "most a Chievo és az Atalanta elleni mérkőzésekre kell koncentráljunk, hogy a Juventus elleni derbire megfelelő lelkiállapotba kerüljünk".

A 27 éves játékos a nyáron kis híján csapatot cserélt, de végül maradt Milánóban. "Én soha nem akartam elhagyni az Intert, de a klub pénzügyi helyzete miatt szó volt róla, hogy esetleg Manchesterbe költözöm" - így Sneijder, aki helyett végül a kameruni Samuel Eto'ót "tette pénzé" az Inter.

megosztom