Haladás

Kenesei és Korolovszky nélkül a Kaposvár ellen

Nem a legjobb előjelekkel készül a Haladás a szombati, Kaposvár elleni bajnoki találkozóra. Korolovszky Gábor és Kenesei Krisztián sérülés miatt ugyanis szinte biztos, hogy kihagyja a mérkőzést.

A szombathelyieknél Iszlai Bence is beteg, a héten két edzést is kihagyott.

"A múlt pénteki edzésen beszakadt a bal vádlim, akkor valahogy sikerült összedrótozni a paksi bajnokira, de a második félidőben Aczél Zoltánnak le kellett cserélnie, többet ugyanis nem bírt a lábam – mondta Kenesei Krisztián a haladas.hu-nak. – Sajnos azóta sem javult a vádlim, egy hét milliméteres szakadás van rajt, masszírozzák, lézeres géppel kezelik, de egyelőre futni sem tudok. Nagy valószínűséggel tehát kihagyom a szombati, Kaposvár elleni meccset, optimális esetben talán a kispadra leülhetek – ezt majd pénteken megbeszélem Aczél Zoltánnal."
 
"Múlt héten összerúgtam Iszlai Bencével, a sípcsontom megduzzadt, de ami nagyobb baj, a jobb vádlim is bevérzett és azóta is tele van folyadékkal – adott helyzetjelentést Korolovszky Gábor. – A sípcsontom még hagyján, hiszen fájdalomcsillapítóval tudnék focizni, de a vádlimmal nem tudok mit kezdeni, képtelenség felgyorsítani a gyógyulásomat. Hiába nincs szakadás, akár két-három hétbe is telhet, mire lemegy a folyadék, remélem azonban, hogy jövő héten már ismét edzhetek. A szombati meccset viszont biztosan csak a lelátóról nézem."