Futsal Grand Prix

Sima vereséget szenvedett Csehországtól a magyar válogatott

Címkék:

A brazíliai Futsal Grand Prix harmadik játéknapján a magyar válogatott háromgólos vereséget szenvedett a csehektől.

Az argentinok elleni vereség és a Mozambik elleni győzelem után a mieink a csehek ellen játszották le utolsó csoportmérkőzésüket, Frank Tamás csapatának győznie kellett volna a továbbjutáshoz.
Az mlsz.hu beszámolója szerint a mérkőzés cseh góllal indult, ezt követően azonban átvettük az irányítást, és Lódi Tamás megszerezte az egyenlítő találatot. A csehek a hatodik magyar fault után gólra váltották kisbüntetőjüket, így 2-1-es vezetésüknél ért véget a félidő.

A szünet után Simon Ádám egyenlített, a folytatás azonban az ellenfélé volt, a cseh válogatott háromszor is bevette a magyar kaput, míg a mieink már nem tudtak eredményesek lenni. Az 5-2-es vereség azt jelenti, hogy a mieink az alsó ágon folytatják a küzdelmeket, következő ellenfelünk Zambia válogatottja lesz csütörtökön.

Futsal Grand Prix
Magyarország - Csehország 2-5 (1-2)
Magyarország: Gremsperger Gábor - Németh Péter, Gyurcsányi Zsolt, Lódi Tamás, Dróth Zoltán Csere: Balázs Zoltán, Trencsényi János, Lovas Norbert, Sivák Péter, Tóth Szabolcs, Harnisch Ákos, Simon Ádám, Simon Zsolt, Csopaki István