NB I

Bradley Hudson-Odoi gólokkal segítené a Vasast

A ghánai támadó úgy véli, az edzéseken már megmutatta, hogy nem jön zavarba a kapu előtt, a pályán is bizonyítana.

A Vasasnál úgy gondolják, Bradley Hudson-Odoi érkezése megoldást jelenthet a gólínségre. A 22 éves játékos már hétvégén pályára lépne új egyesületében.

"Ha minden jól megy, akkor csütörtökön kerül oda az aláírásom a papírokra, és remélhetőleg tudok játszani a hétvégén. Ez teljes mértékig az angol szövetségen múlik, nekik kell elküldeniük időben a papírokat. Nekem nem marad más, mint a reménykedés. Tudom, hogy a Vasas egy neves klub, örülök, hogy itt lehetek. Nagyon jó a Marijan Vlak vezette szakmai stáb, külön élmény részt venni az edzéseken. A társak közül mindenki nagy szeretettel fogadott, rögtön megtaláltuk a közös hangot, viccelődtünk egymással, és már az is kiderült számomra, hogy sok jó képességű játékos van a keretben."

A támadó a patinás angol Fulham csapatánál nevelkedett, kérdés, ez milyen előnyt jelenthet számára.

"Megtanultam, hogy mindenkit tisztelni kell, és hogy mindig kövessem az edzőm utasításait, és ha lehetőséget kapok tőle, akkor próbáljam meg a legtöbbet kihozni magamból. Megtanultam a feltétlen győzni akarást, azt, hogy gyűlöljek veszíteni; és minden körülmények között képes vagyok 100%-ot adni azért, hogy a csapat nyerjen. Szerencsére sok minden ragadt rám a Fulhamnél."

A játékos az fcvasas.hu-nak elmondta, elszánt, mindenképpen gólokkal szeretne bizonyítani akar a szurkolóknak.

"Nagyon izgatott vagyok, elsősorban azért, hogy találkozzam a drukkerekkel, és lássák a játékomat. Amennyiben megkapom a lehetőséget Marijan Vlaktól, akkor minden erőmmel azon leszek, hogy gólokkal segítsem a Vasast. Úgy vélem, az edzéseken már megmutattam, hogy nem jövök zavarba a kapu előtt. Szeretném megmutatni a szurkolóknak, hogy mit tudok kihozni magamból, és remélem, hogy ott állnak majd mögöttem és buzdítanak, ameddig csak itt szerepelek."