Újpest

Bartha Csaba megint lemondott, de még mindig ő az ügyvezető

megosztom

A klub ügyvezető igazgatója ismét a lemondás mellett döntött, de az új tulajdonos a közeljövőben biztosan számít a munkájára.

Bartha Csaba marad Újpesten - Fotó: MTI

Ahogy arról beszámoltunk, a belga Roderick Duchatelet lett az Újpest FC labdarúgóklubot működtető zrt. új többségi tulajdonosa. Bartha Csaba ügyvezető igazgató a sajtótájékoztatón elmondta: felajánlja a lemondását, de azt is elárulta, hogy a közeljövőben biztosan ő marad a klub ügyvezető igazgatója:

"Ahogy korábban több nyilatkozatomban is elmondtam, nem én vagyok a fontos, hanem az Újpest FC, és ehhez tartom is magam. Természetesen, ahogyan ez ilyenkor illik, én is, valamint Csehi István ügyvezető társam is felajánlja a lemondását. A mai megbeszélések során azonban kiderült, hogy a közeljövőt mindenféleképpen velünk képzeli el az új tulajdonos. Majd meglátjuk, hogy a közös munkánk az elkövetkezendő néhány hónapban milyen eredményes lesz, és annak tekintetében beszéljük meg a továbbiakat. Leo Beenhakkerrel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a tulajdonos rövidesen leül vele, és átbeszélik azokat a stratégiai ügyeket, amelyeken sportigazgatónk dolgozott az itt tartózkodása során" - idézte az ujpestfc.hu az ügyvezetőt.

Bartha Csaba már augusztusban is lemondott, miután Leo Beenhakker sportigazgató nem az általa favorizált Várhidi Pétert, hanem Zoran Szpisljakot nevezte ki vezetőedzőnek, akkor Tolnai Sándor tulajdonos ezt nem fogadta el.

megosztom