NB I

Nyugodtan készülhetünk a rangadóra - Détári

A Ferencváros megszerezte második győzelmét a bajnokságban, hátrányból fordítva nyert Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A találkozó után Détári Lajos szokása szerint futballistáit dicsérte, míg Véber György elmondta, hogy a Pápa vezető góljánál még hitt a győzelemben.

"Nemcsak az elmúlt két hétben dolgoztunk keményen, biztos voltam benne, hogy ennek a munkának előbb-utóbb beérik a gyümölcse, most nyugodtan készülhetünk a rangadóra. Örülök neki, hogy végre sikerült két gólt lőnünk, egységesen játszott a csapat. Nem csak tizenegy embernek kell készen állnia a játékra, hanem a keretben mindenkinek, ma mindenki élt a lehetőséggel, gratulálok a játékosaimnak" - nyilatkozta a lefújás után Détári Lajos a Sport Tv-nek.

A Ferencváros a következő fordulóban az Újpestet látja vendégül.

"A második félidő elején megszereztük a vezetést, akkor azt gondoltam, rendben lesz a meccs, de az egyenlítő gólt óriási hiba előzte meg. Nem tudtunk újítani, fölénk kerekedett a Ferencváros, sajnos nem volt annyi erő a csapatban, hogy egyenlítésre hozza a mérkőzést" - értékelt a hazaiak mestere, Véber György.

Fradi Pápán szerezte meg idei második győzelmét