Real Madrid

Higuaín szenzációs statisztikája: gól 38 percenként

José Mourinho, a királyiak vezetőedzője kijelentette, argentin támadója jobb formában futballozik mint eddig bármikor.

Higuaín remek formában van - Fotó: AFP

A Real Madrid 4-1-re verte a Real Betis a spanyol bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján. Jól kezdte a mérkőzést a Betis, aztán a Real átvette az irányítást, és a gólnéküli első félidőt követően bedarálta a sevillai kiscsapatot. Gonzalo Higuaín legutóbbi négy mérkőzésén harmadszor jegyzett mesterhármast. Az argentin ebben a bajnokságban a Marca számításai szerint egészen fantasztikus statisztikával rendelkezik, 38 percenként betalál az ellenfelek hálójába.

A Betis elleni 4-1-es diadal után José Mourinho, a királyiak vezetőedzője őt és másik támadóját, Karim Benzemát is megdicsérte.

"Mindketten nagyon jók. Karim jól kezdte a szezont, amikor "Pipa" nem volt olyan jó. Higuaín most jobb formában van mint valaha. Benzema most a padon kezdett, hogy ha szükség van rá, beállva segíteni tudja a támadásainkat. Jól játszottunk, kiharcoltuk a győzelmet, így nem volt szükség arra, hogy bevessem. Két hetet hagyott ki sérülés miatt, és jobb volt, hogy nem játszott ma. Számomra nem jelent gondot, ha mindkét támadó remek formában van, az lenne a baj, ha egy lenne, vagy egy sem. Ez a csapatnak is jót tesz" - jegyezte meg a portugál szakember.