Átigazolás

A Párizsban lakást kereső Beckham a PSG-nél folytathatja

  • VNA

November közepén lejár a szerződése a Los Angeles Galaxynál, így Párizs felé veheti az irányt a britek futball ikonja, David Beckham.

Egyre több helyről érkeznek arra vonatkozó információk, hogy hamarosan a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja pályafutását az angol középpályás, David Beckham. A Le Monde című újság ugyanis úgy tudja, hogy a 36 esztendős játékos és felesége már megbízott egy kaliforniai ingatlan ügynökséget azzal a feladattal, hogy a francia fővárosban lakást szerezzenek a négy gyermekes párnak. „Egy háromszintes lakás egy szép épületben megfelelne nekik” - idézi a lap az ügynökség egyik munkatársát.

David Beckham Milánó után egy újabb divat-fővárosba költözhet feleségével.
David Beckham szerződése november 16-án jár le jelenlegi csapatánál, a Los Angeles Galaxynél. Egy másik francia lap, a Le Parisien a napokban arról tudósított, hogy a PSG-t tulajdonló katari Tamim bin Hamad al-Thani képviselői a közelmúltban éppen Los Angelesben jártak, ahol állítólag Beckham átigazolásáról is tárgyaltak. „A család a legfontosabb. Oda fogok igazolni, ahol a szeretteim a legjobban érzik magukat” - nyilatkozta a felmerült párizsi igazolás kapcsán maga a játékos. A PSG a nyáron kezdett igazi nagybevásárlásba, az új katari tulajdonos „pénzszórásának” leglátványosabb példája az argentin Javier Pastore leigazolása volt. Ja, Párizs nem mellesleg a divat egyik fővárosa, ami a feleség, Victoria Beckham számára sem utolsó szempont. Tán annak idején Beckham milánói átigazolása sem volt a véletlen műve...