Bulvár

Ittasan okozott közlekedési balesetet Paul Merson

  • VNA

Az Arsenal egykori játékosa az utóbbi években már többször szerepelt a brit bulvárlapok hasábjain, szerdán hajnalban egy ittas vezetés került be a Merson-aktába.

Paul Merson ittasan karambolozott egy teherautóval, de könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet

Ittas vezetés miatt indíthatnak eljárást az Arsenal és az angol nemzeti válogatott egykori játékosa, Paul Merson ellen. A 43 esztendős egykori klasszis szerdán hajnalban a brit honvédelmi minisztérium egyik teherautójával ütközött. Az utóbbi időben már televíziós szakértőként dolgozó Mersonnak korábban is voltak alkohol- és drogproblémái. Az egykori remek labdarúgó az angol médiában nyilatkozva azt állította, hogy elaludt a volánnál, és csupán ez okozta a balesetet.

A rendőrégi jelentések szerint Merson alkoholos befolyásoltság mellett aludt el a volán mögött, majd 105 km/h-s sebességgel a sávelválasztónak, majd pedig egy szemből, szabályosan haladó kisteherautónak ütközött. Merson a baleset idején nem használta a biztonsági övet, és mivel kocsija legalább egyszer megpördülve ütközött, nagy szerencsével úszta meg komolyabb sérülések nélkül a balesetet - írja a Daily Record című brit újság.