Manchester United

Chicharito öt évvel hosszabbított

A Manchester United új szerződést kötött a fiatal mexikói csatárral, aki újabb öt évre elkötelezte magát az angol rekordbajnokhoz.

A 23 éves támadó a várakozásokon felül teljesített első szezonjában a Vörös Ördögöknél, játékával és góljaival hozzásegítette a Manchester Unitedet 19. bajnoki címéhez és a Bajnokok Ligája-döntőhöz. A klub bejelentése szerint a mexikóival új megállapodást kötöttek, amivel a csapat egyik legjobban fizetett játékosává vált.

Javier Hernandez megéri a pénzét
"Megtárgyaltuk Javier szerződését, aki mivel kötődik a Manchester Unitedhez, újabb öt évre elkötelezte magát a klubhoz" - mondta Eduardo Hernandez, a játékos menedzsere.

"Chicharito" ügynöke szerint a tavalyi megállapodás arra volt jó, hogy mindkét fél felmérje, milyen lehet ez az együttműködés, de mivel a játékos és a klub is elégedett volt az első idénnyel, most újra tárgyalhatták a feltételeket.

"Nem hinném, hogy Javier valaha is távozni szeretne, ezért tárgyalásokat kezdeményeztünk és a Manchester United nagyon jó ajánlatot tett elénk, csak dicsérni lehet őket, amiért felismerték a Javierben rejlő lehetőségeket. Számokról nem szeretnék beszélni, de a szerződés időtartama öt év" - mondta Hernandez képviselője, aki azt azért elárulta, hogy a mexikói a United egyik legmagasabban fizetett labdarúgója lesz. "Nem keresett eddig sem rosszul, de a mostani megállapodás össze sem hasonlítható a régivel. Azt gondolom, hogy mindenki elégedett lehet" - mondta a menedzser.

Sir Alex Ferguson együttese a napokban hosszabbított Tom Cleverly-vel és a hírek szerint Danny Welbeckre és Dimitar Berbatovra is ez a "sors" vár.