Ferencváros

Boldog vagyok, hogy újra játszhattam - Andrezinho

Több, mint két hónap után újra hivatalos mérkőzésen képviselte a Ferencváros csapatát a brazil Andrezinho, aki a Kaposvár elleni Ligakupa mérkőzésen kezdőként jutott szóhoz.

73 nap után tért vissza a brazil A hármas számú hazai sorozatban a Ferencváros nagyrészt az NB II-ben szereplő játékosaival szerepel, de szerdán Lipcsei Péter vezetőedző együttesében azonban ott volt a tavalyi bronzérmes gárda egyik húzóembere, Andrezinho is.

Mint ismert, a dél-amerikai légiósnak még a nyáron akadt némi nézeteltérése a zöld-fehér klubvezetéssel, ezért az utóbbi két hónapban nem is számoltak az irányító középpályással. Azonban mivel a Ferencváros mélyen várakozáson alul szerepel a bajnokságban, Liban Abdival egyetemben Andrezinhót is "re-aktiválták" a Népligetben, így a Kaposvár elleni idegenbeli mérkőzésen újra pályára lépett egyesületében.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra játszhattam, és magamra húzhattam a Fradi mezét. 73 napot hagytam ki, remélem hamar utolérem magam, és segíteni tudok majd a Ferencvárosnak a bajnokságban is" - mondta a focinews.com-nak a brazil. A találkozó végül 2-2-es döntetlennel ért véget, Andrezinhót valamivel több, mint egy óra játék után lecserélte Lipcsei.

Hétvégén az FTC a Lombard-Pápa otthonába látogat, Détári Lajos "elvileg" azon a találkozón számításba veheti Abdit és Andrezinhót is.