NB I

Azért védekezünk, hogy tudjunk támadni - Csertői Aurél

Szombaton rendezik az OTP Bank Liga őszi szezonjának talán leginkább várt mérkőzését, a listavezető Debrecen a második helyezett Győrt látja vendégül. A Rába-partiak vezetőedzője, Csertői Aurél hajtós meccsen szeretne eredményes lenni.

Az őszi idény két kiemelkedő alakulatának összecsapására kerül sor szombaton a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban, amelynek eredménye akár az őszi bajnoki címet is befolyásolhatja.

Csertői Aurél csak dicsérni tudja a DVSC-t "Egységes, nagyon jól felkészített csapat otthonába látogatunk. A Debrecen keretét jó játékosok alkotják, csak pozitívumot tudok mondani ellenfelünkről – fogalmazott az ETO mestere. - Tudjuk, hogy a Loki nagyon jó formában van, de úgy érzem, ez a megállapítás ránk is igaz. Küzdelmes, hajtós mérkőzésre számítok, mindenképpen szeretnénk eredményesek lenni.  Sokszor mondják, hogy a védekezésre fektetjük a hangsúlyt, de ez mindig függ az ellenféltől is. Ha kell, a biztonságot helyezzük előtérbe, ha tudunk, akkor támadunk. Úgy is fogalmazhatnék: azért védekezünk, hogy tudjunk támadni. Nem csak rajtunk múlik, a másik csapat játékától is függ, hogy éppen miként futballozunk, de azért eléggé támadó szellemű gárda vagyunk. Szombaton sok szurkoló kísér el minket, ami nagyon szép lépés részükről. Bizonyára jó hangulatot teremtenek majd, támogatást jelenthetnek nekünk, remélem, élünk is a lehetőséggel" - fogalmazott Csertői Aurél.