Újpest

A játékunk még nem éri el azt a szintet, amit elvárok - Zoran Szpisljak

Az újpestiek szezon közben kinevezett vezetőedzője még mindig nem teljesen elégedett csapata játékával és annak tempójával.

Az Újpest szerdán Ligakupa találkozón a Tisza-parton 3-1-re legyőzte az NB II Keleti csoportját vezető Szolnokot, a vendégeknél Barczi Dávid és Simon Krisztián is betalált. Zoran Szpisljak a bajnoki szünet miatt több, olyan labdarúgónak is bizalmat szavazott, akik a bajnokságban is rendszeresen pályára lépnek, így tulajdonképpen papírforma eredmény született.

"A mutatott játék és ritmus továbbra sem érte el azt a szintet, amelyet látni szeretnék és elvárnék. Természetesen mindenképpen pozitívum a három pont megszerzése és a három lőtt gólunk is. Annak is örülök, hogy kipróbálhattunk egy-két taktikai újdonságot, de javítanunk kell a teljesítményünkön, és sokat kell még dolgoznunk. Ma erősebb csapattal álltunk ki, mint múlt hét szerdán, hiszen hétvégén szünet volt, így kipihentek voltak a játékosaim." - mondta Szpisljak az ujpestfc.hu.

A lila-fehér klub - melynél jelenleg tulajdonosváltás zajlik - a hétvégén a sereghajtó Zalaegerszeget fogadja a Szusza Ferenc Stadionban.