Bulvár

Pepe Reina egy sörön veszett össze Rafa Benítezzel

A Liverpool 29 éves hálóőre a nemrégiben megjelent önéletrajzi könyvében elárulta, hogy neheztel egykori trénerére, Rafa Benítezre, mert az 2007-ben nem engedte, hogy sört igyon az elveszített BL-meccs után.

Valamivel több mint négy évvel ezelőtt a Bajnokok Ligája csoportkörében Isztambulban vendégszerepelt a Liverpool csapata, amely végül 2-1-es vereséget szenvedett a Besiktas ellenében. Az angolok spanyol kapusa a közelmúltban megjelent önéletrajzi írásában arról a napról elevenítette fel a történteket.

"A legnagyobb vitám Rafa Benítezzel egy sör miatt alakult kit. Nem igazán játszottunk jól, ezért kikaptunk a Besiktastól 2-1-re. Ezután úgy döntöttem, hogy megiszok egy sört" - olvasható Reina emlékiratában. "Szerintem nincs ezzel semmi probléma, én egy egy pohár Coca-Colát károsabbnak tartok  mint egy sört."  Miután Reina lement a csapat szállásának bárjába, hogy ezen tervét végrehajtsa, döbbenten vette tudomásul, hogy az nem fog sikerülni. "Hirtelen odajött hozzám a csapos és azt mondta: a csapat orvosa és egészségügyi személyzete megtiltotta neki, hogy kiszolgáljon engem alkohollal. Még mindig nem tudom pontosan miért is volt ez, de idegesít. Ebben a helyzetben Benitez csalódást keltett, mert ez azt jelentette, hogy nem bízik meg bennem. Másképpen viszonyult volna ehhez a dologhoz, ha edzői pályafutása előtt valamirevaló játékoskarriert is befut" - fogalmazta meg véleményét az esetről és egykori mesteréről a tar frizurájú kapus.