AV19

Mihály Árpádnak még várnia kell a visszatérésre

Amíg Mihály Árpád nincs teljesen rendben nincs értelme visszatérni, s ezzel megkockáztatva egy egész bajnokságot.

A Sapa Fehérvár két sérült játékosa közül Ladányi Balázs állapota biztató, edzés közben már nem érez fájdalmat, így ma este bemutatkozhat a szezonban. Kevésbé szerencsésebb a második sor csatára, Mihály Árpád, akinek válla még nem százszázalékos.

 "Alakul, de az ütközéseket még megérzi, így elkezdtem súlyozni keményebben. Amíg nem vagyok teljesen rendben nincs értelme visszatérni, s ezzel megkockáztatva egy egész bajnokságot. A vállizmomat fokozatosan terhelem súlyokkal. Úgy néz ki, hogy jövő hét végén már játszhatok - mondta az fmh.hu-nak Mihály.- Idén az első két meccsen egy vírust összeszedve léptem jégre. Van 5-6 év, hogy szerencsésen elkerülnek a bajok, s utána meg minden összejön, ezt nem lehet kontrollálni."

Mihály Árpád nem épült még fel - albavolanhockey.hu
Mihály Árpád kijelentette, nemlesz könnyű visszaverekednie magát az Alba Volánba, mivel a sorok jól teljesítenek.

"Őszintén szólva még nem tudom, hogy melyik sorba térhetek vissza, ennek eldöntése a vezetőedző kompetenciája. A második sor eddig káprázatosan teljesít, nehéz megbontani. Hosszú még a szezon, valahol el kell kezdenem, s bizonyítanom, hogy helyem van Palkovics Krisztiánék mellett. Ilyen a sport, ott kell a maximumot nyújtanod, ahol lehetőséged van rá. Derek Ryantól függ, mennyi meccsen tud érvényesülni, eddig remekül oldotta meg a rá szabott feladatokat. Az első sor játékán nyomot hagyott Godó hiánya, most, hogy visszatért ez is megváltozik - jegyezte meg Mihály, aki a kék-fehérek ma esti fellépését is még a lelátóról szemléli."