Átigazolás

Ibrahimovic-Balotelli csere körvonalazódik

Az AC Milan svéd csatára Angliába, a Manchester City támadója a Milanba vágyik, így nem elképzelhetetlen a két rosszfiú klubcseréje.

Ibrahimovic és Balotelli itt még egy csapatban - Fotó:AFP

A nemrég a visszavonulás gondolatával foglalkozó Zlatan Ibrahimovic Angliában újulna. Az olasz sajtóban ugyanis egyre többet olvasni egy Balotelli-Ibrahimovic cseréről, ami mindkét félnek jót tehetne. Az AC Milan svád támadója két napja elég borúsan nyilatkozott a jövőjéről.

"Öregszem, az idő gyorsan telik, még egy évet játszanék, vagy valami ilyesmi - mondta a 30 éves csatár. - Felnőtt személyiség lettem, két gyermekem is van. Gyorsan elrepültek az évek, miközben egyik csapattól a másik csapathoz vándoroltam, és semmi másra nem maradt időm a futballon kívül."

Sosem volt titok, hogy Ibrának mindig is az álma volt, hogy a Premier League-ben játsszon, de erre pályafutása alatt nem volt lehetősége. Egészen eddig, a Manchester City ugyanis a hírek szerint kész lemondani a többnyire cserének számító Mario Balotelliről, akinek meg épp az AC Milan a kedvenc csapata. A piros-feketét vezetőedzője, Massimiliano Allegri is szívesen látná csapatában a balhés olaszt.

„Egyszer szeretnék Balotelli edzője lenni, bár most erre nincs esély, mert jelenleg tele van a keretünk kiváló játékosokkal" - nyilatkozta korábban az AC Milan trénere.