Debrecen

Nem érheti szó a ház elejét - Kondás Elemér

A Ligakupa szerdai játéknapján az OTP Bank Liga-listavezető Debrecen 6-0-ra múlta felül a Mezőkövesd alakulatát. Kondás Elemér, a Loki trénere a mérkőzés pozitívumaként azon játékosok jó teljesítményét emelte ki, akik az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódtak.

Kondás elégedett azon játékosokkal, akik eddig keveset játszottak "A győzelem volt a célunk a mérkőzésen, és sikerült megvalósítanunk – kezdte a szakvezető. - Mindenki becsülettel hozzátette a magáét, nem érheti szó a ház elejét, szépen mentek a fiúk. Vannak játékosok, akik most tértek vissza sérülésből, és remekül teljesítettek, például Stefan Mardare és Ferenczi Janika. Kiemelném még Lucast, akit mellbe rúgtak az elején, ennek ellenére fölállt, és rúgott két gólt, de mindenki dicséretet érdemel.  Sajnáljuk, hogy Illés Gyula megsérült, valószínűleg az oldalszalagjával van gond, majd a vizsgálatok után többet lehet mondani."

Illés Gyulának tehát nincs szerencséje, a tavaly a Zalaegerszegről érkező középpályás a szezon nagy részét sérülés miatt volt kénytelen kihagyni, az idei idényben azonban egyre inkább kezdte visszanyerni régi formáját. A pontos diagnózisra a csütörtöki vizsgálat utánig kell várni.