Spanyol foci

Albiol nem haragszik Mourinhóra és maradni akar a Real Mardidnál

megosztom

A jelenleg a spanyol válogatottal a csehek elleni Eb-selejtezőre készülő Raul Albiol a Marcának adott nyilatkozatában cáfolta azokat a híreket, hogy José Mouirinhóval való nézeteltérése miatt távozna a Santiago Bernabéuból.

Albiol a spanyol válogatottban szerephez juthat A korábban a Valenciában is megforduló középső védő tagadta azokat a pletykákat, hogy elhagyná a Real Madridot, amiért az utóbbi időben kevesebb játéklehetőséget kapott José Mourinhótól.

"Nincs semmilyen bajom Mourinhóval. Eddig nem játszottam valami sokat, de keményen dolgozom azért, hogy meggyőzzem az edzőmet a képességeimről" - mondta a madridi illetőségű Marcának Albiol.

"Nem lesz könnyű, de a legvégsőkig küzdeni fogok a csapatba kerülésért. Senki nem mondta nekem, hogy hagyjam el a Madridot, és nem is gondolkozom a váltáson".

Albiol helyén az utóbbi mérkőzéseken a mindössze 18 éves francia tehetség, Raphael Varane futballozik, a nyáron a Lens-tól szerződtetett tinédzser jó teljesítményével elnyerte a portugál tréner bizalmát.

"Nem befolyásol, hogy az edzőnk Varane-nak szavazott bizalmat. Mindannyian egyenlő esélyekkel indulunk, nekem most az a legfontosabb, hogy javuljak, és keményen melózzak."

Raúl Albiol 2009-ben érkezett a Denevérek csapatától a fővárosba, ahová 2014-ig köti érvényes szerződés.

megosztom