U21-es válogatott

Többen is kidőltek sérülés miatt a törökök ellen készülő keretből

A törökök ellen készülő U21-es válogatott tagjai közül többen sérülés miatt nem tudják vállalni a játékot a szombati, isztambuli találkozón.

Róth Antalék az első két meccset elveszítették - Fotó:mlsz.hu

A gyirmóti Lázár Patrik először szerepelhetett volna az U21-es válogatottban, de egy sérülés keresztülhúzta számításait: sípcsontsérülése miatt az orvosi stáb teljes pihenőt javasolta számára, ezért már el is hagyta a telki edzőtábort. A győri Simon András és a paksi Fiola Attila is a kerethirdetést követően sérült meg, ezért ők sem tarthatnak a csapattal Törökországba. Kovács István, a Haladás játékosa kisebb vállsérülést szenvedett a hétvégi bajnoki fordulóban, ő minden bizonnyal felépül az isztambuli találkozóig.

"A törököket nem véletlenül tartják az olaszok legnagyobb riválisainak a csoportban, hiszen egyéni képesség és csapatjáték terén is kimondottan erősek. Így idegenben nem mi számítunk esélyesnek, de szervezett játékkal, és néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény segítségével sikeresen zárhatjuk a mérkőzést" - mondta az mlsz.hu-nak a szövetségi edző, Róth Antal.

A kiesők helyére Róth Antal Beliczky Gergőt, a Vasas támadóját hívta be a keretbe.