Vasas

Ciprusról érkezett újabb próbajátékos Angyalföldre

A Vasas labdarúgócsapata a dupla pihenőnapot követően kedden tartotta első edzését a héten. A tréningen részt vettek a tesztelésre érkezett futballisták is.

Az érkezők mellett hiányzók is voltak, a klub honlapjának híre szerint a térdműtétje után lábadozó Simek Péter, valamint a szombati NB III-as mérkőzésen rúgást kapott Farkas Zoltán nem vett részt a gyakorláson. A többiektől külön gyakorolt Papizsanszkij Artur, de Gáspár József is csak egyénileg erősített: az Újpest ellen a 8. percben lecserélt csapatkapitánynak – Farkashoz hasonlóan - valószínűleg további néhány napot ki kell még hagynia. Együtt futott viszont a társakkal Kasali Yinka Casal, aki már felépült a hétvégi lágyékhúzódásából.

Két új arc is feltűnt a Fáy utácában, megérkezett a ghánai támadó, Bradley Hudson-Odoi és Kovács Dániel, aki legutóbb Cipruson szerepelt, az első osztálytól éppen akkor búcsúzó Apep F.C. Picilia labdarúgója volt. Az 1990-es születésű támadó középpályás a Goldball ’94 FC-ben nevelkedett, majd az MTK érintésével a svájci Baselben és a St. Gallenben is megfordult. Mindketten szabadon igazolhatók.

A múlt hét óta a csapatnál tréningező Bajza János ugyanakkor már elnyerte Marijan Vlak tetszését: a vezetőedző szívesen megtartaná a jobbhátvédként bevethető futballistát, vagyis a menedzsment hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a szlovákiai magyar játékossal.